Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορίζοντας κυκλοφορίας για το Project Judge στη Δύση

*
Η Sega ανακοίνωσε ότι το Project Judge, το επόμενο παιχνίδι της Ryu Ga Gotoku Studio, θα κυκοφορήσει στις δυτικές χώρες το καλοκαίρι του 2019 με την ονομασία Judgment. Επιπλέον, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Jonathon Stebel, εκπρόσωπος του τμήματος δημοσών σχέσεων της Sega, θα υπάρχουν διάλογοι όχι μόνο στα ιαπωνικά, αλλά και στα αγγλικά, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τους υπότιτλους. Όσον αφορά το αγγλικό cast, ο Greg Chun θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Takayuki Yagami και θα πλαισιώνεται από τους Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O'Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian McNamara, SungWon Cho, Cristina Vee και Max Mittelman. Το Judgement είναι μια ακόμα αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*